Loading

Shape

Dacă ai îndoieli, nu ezita să ne contactezi.
Vom fi bucuroși să te ajutăm.

Blog Dezvoltare de Sisteme Personalizate CRM

Programul de transformare digitală a întreprinderilor mici și mijlocii din Republica Moldova

Nicolai Bargan 2023-03-01 Se citește în 20 min
Programul de transformare digitală a întreprinderilor mici și mijlocii din Republica Moldova

Programul de Transformare Digitală pentru întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova a fost lansat cu un scop clar: să ofere sprijin solid întreprinderilor mici și mijlocii.

Acest program, ediția Iunie 2022, reprezintă un ghid esențial pentru procesul de digitalizare al afacerilor. A fost aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 129/2022 și este dedicat întreprinderilor mici și mijlocii din Republica Moldova care doresc să investească în tehnologiile digitale pentru a-și revigora și dezvolta capacitățile economice.

Obiectivul general al acestui program este de a sprijini mediul de afaceri prin acordarea de suport financiar nerambursabil pentru digitalizarea afacerilor și prin facilitarea accesului acestora pe piețele interne și externe. Implementarea Programului se realizează prin colaborarea dintre Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (I.P. ODA) și Proiectul Tehnologiile viitorului, finanțat de USAID și Suedia.

Obiectivele specifice ale Programului includ dezvoltarea abilităților antreprenoriale pentru transformarea digitală, sprijinul financiar pentru implementarea planurilor de digitalizare, creșterea avantajului competitiv cu cel puțin 20% și extinderea portofoliului de clienți, precum și dezvoltarea comerțului electronic.

Pentru a putea beneficia de acest program, agenții economici trebuie să activeze pe teritoriul Republicii Moldova de cel puțin 12 luni, să nu înregistreze restanțe față de bugetul public național și să aibă personal cu competențele necesare pentru implementarea proiectului. Sprijinul financiar nerambursabil acordat poate ajunge până la 70% din valoarea totală a proiectului investițional, cu o contribuție proprie de minimum 30%.

Resursele financiare puse la dispoziție pot fi utilizate pentru achiziționarea de hardware TIC, aplicații software, sisteme de automatizare de tip ERP/CRM, echipamente tehnologice, servicii de digitalizare a arhivelor, soluții IT pentru comerț electronic, servicii Cloud și SaaS, consolidarea securității cibernetice și consultanță pentru elaborarea documentațiilor tehnice necesare implementării proiectului.

Nikba Creative Studio este gata să sprijine întreprinderile mici și mijlocii în această călătorie către transformarea digitală. Oferim servicii de creare a sistemelor CRM, inclusiv procurarea, dezvoltarea și adaptarea sistemelor de automatizare complexe de tip ERP/CRM. Aceste sisteme sunt esențiale pentru integrarea tehnologiilor digitale în procesele de afaceri, oferind o valoare fundamentală clienților și îmbunătățind eficiența operațională a afacerilor.

Aplica acum pentru Programul de Transformare Digitală a întreprinderilor mici și mijlocii din Republica Moldova și consultă ghidul detaliat pentru a afla mai multe informații despre acest program și cum poți beneficia de el.

Nicolai Bargan

Nicolai Bargan

Ca CEO și Fondator la Nikba Creative Studio, am mână liberă să desenez traseul companiei noastre și să punem în aplicare idei creative. Muncesc cot la cot cu echipa mea pentru a asigura că fiecare proiect este cât se poate de original și eficient.

Postarea anterioară

Cum să Creezi un Site Web Care Aduce Clienți și Comenzi

Play Stop