Loading

Shape

Dacă ai îndoieli, nu ezita să ne contactezi.
Vom fi bucuroși să te ajutăm.

NIKBA

Nikba Creative Studio

La Nikba Creative Studio fiecare pixel și fiecare linie de cod încapsulează pasiunea noastră pentru design excepțional și soluții inovatoare.
Avem o misiune simplă: să transformăm ideile curajoase în realități vizuale memorabile.

Contacte

Suntem aici pentru a da viață viziunii tale.
Fie că ai o întrebare, dorești să începi un proiect nou sau pur și simplu vrei să spui "bună", ne-ar plăcea să auzim de la tine.

[email protected] +373 69 820 825 +373 79 820 825

Frontend

SMM

Design solutions

Consulting

Brand strategy

Marketing

Website

UI/UX Design

Servicii complexe de:

Elaborare Web Site-uri

Construim site-uri web tailor-made, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client, de la site-uri de prezentare până la soluții complexe de e-commerce.

UI/UX Design

Creăm interfețe intuitive și vizualuri atractive pentru a îmbunătăți interacțiunea utilizatorilor cu produsele și serviciile dvs.

Servicii de Design Grafic

Oferim o varietate de soluții de design vizual, inclusiv crearea de materiale promoționale, afișe și alte elemente de branding.

Identitate Vizuală și Branding

Dezvoltăm o identitate vizuală puternică pentru brandul dvs., inclusiv designul logo-ului, paleta de culori și ghidul de stil, pentru a vă consolida prezența pe piață.

Mentenanță și Suport Web

Asigurăm servicii de întreținere și suport tehnic pentru site-ul dvs. web, pentru a garanta funcționarea optimă și securitatea acestuia.

Conținut pentru Rețelele Sociale

Creăm conținut creativ și angajant pentru platformele de social media, pentru a vă întări prezența online și a interacționa cu audiența.

Marketing în Rețelele Sociale

Implementăm strategii de marketing digital pe diverse platforme de social media pentru a crește vizibilitatea brandului și a atrage noi clienți.

Optimizare SEO

Oferim servicii de SEO pentru a îmbunătăți poziționarea site-ului dvs. în rezultatele căutărilor, atrăgând astfel un trafic mai calitativ.

Google Ads

Gestionăm campanii de publicitate online prin Google Ads pentru a vă mări vizibilitatea și a atrage trafic de calitate către site-ul dvs.

Creare de Conținut și Copywriting

Dezvoltăm conținut scris persuasiv și creativ pentru site-ul dvs. web, materialele promoționale și campaniile publicitare.

Dezvoltare de Sisteme Personalizate CRM

Creăm soluții CRM personalizate pentru a vă ajuta să gestionați eficient relațiile cu clienții și să îmbunătățiți procesele de vânzări și marketing.
0

Proiecte
Realizate

0

Ani de
Experiență

0

Clienți
Mulțumiți

Play Stop