Loading

Shape

Dacă ai îndoieli, nu ezita să ne contactezi.
Vom fi bucuroși să te ajutăm.

Client

Agenția de Investiții a Moldovei

Anul

2018
Despre Proiect

Moldova Business Week

Nikba Creative Studio a proiectat site-ul web pentru Moldova Business Week, cel mai important eveniment de afaceri al anului 2018 din Republica Moldova. Organizat anual de Agenția de Investiții a Moldovei, împreună cu alte autorități publice, evenimentul reunește investitori străini, antreprenori și oameni de afaceri locali și străini, experți economici și analiști, reprezentanți ai instituțiilor statului și ai misiunilor diplomatice acreditate în Chișinău.

Moldova Business Week

Descriere Proiect

Website-ul Moldova Business Week, realizat meticulos de Nikba Creative Studio, a fost construit de la zero pentru a servi drept o vitrină digitală completă a evenimentului emblematic din 2018. Având o arhitectură web bine articulată, site-ul îmbină funcționalitatea cu estetica, oferind un design responsive care se adaptează fluid la o varietate de dispozitive, de la desktopuri la smartphone-uri. Prin acesta, utilizatorii sunt invitați să descopere o agendă detaliată a evenimentelor, informații profesioniste despre speakeri și un formular intuitiv de înregistrare, toate concepute pentru a facilita participarea și angajamentul.

Mai mult decât atât, site-ul îmbogățește experiența utilizatorilor cu o galerie foto vibrantă, care aduce în prim-plan dinamica și interacțiunea evenimentului. Imaginile selectate sunt optimizate automat pentru web, garantând astfel o încărcare rapidă și o prezentare vizuală de înaltă calitate. Această optimizare vizuală este complementată de performanța SEO a site-ului, asigurându-se că este ușor de găsit de către cei interesați printr-o simplă căutare pe internet.

Ingineria din spatele site-ului promovează o încărcare rapidă a paginilor, un factor crucial în menținerea interesului vizitatorilor și în diminuarea ratei de respingere. Într-un mediu online în care viteza este esențială, această caracteristică nu doar că îmbunătățește vizibilitatea site-ului în motoarele de căutare, dar asigură și o experiență de navigare excepțională. Toate aceste elemente, îmbinate armonios, contribuie la o experiență utilizator pozitivă și la un impact substanțial asupra vizibilității evenimentului în spațiul digital.

 
 
Play Stop