Loading

Shape

Dacă ai îndoieli, nu ezita să ne contactezi.
Vom fi bucuroși să te ajutăm.

Client

DM World Transportation

Anul

2019
Despre Proiect

DM Logistics

Suntem încântați să evidențiem recenta noastră realizare în portofoliul Nikba Creative Studio - finalizarea cu succes a website-ului corporativ pentru DM World Transportation, una dintre cele mai prestigioase companii de transport din SUA.

Acest proiect a fost o oportunitate pentru noi de a îmbina funcționalitatea cu estetica, rezultând într-un design adaptiv care răspunde nu doar nevoilor actuale ale clientului, dar este și pregătit pentru viitor.

DM Logistics

Descriere Proiect

La Nikba Creative Studio, ne mândrim cu utilizarea celor mai noi tehnologii în procesul de creare a website-urilor noastre, iar proiectul pentru DM World Transportation nu a făcut excepție. Am dezvoltat un design adaptiv, perfect dimensionat pentru o varietate de dispozitive mobile, garantând o experiență de navigare fluidă și accesibilă oricând și oriunde. Animatiile atrăgătoare aduc site-ul la viață, în timp ce textul SEO optimizat asigură o vizibilitate maximă în motoarele de căutare, amplificând prezența online a companiei.

Cu o atenție specială acordată identității vizuale, am creat un logo care nu doar că rezonează cu valorile și viziunea DM World Transportation, dar stă și ca punct central în brandingul lor digital. Website-ul oferă vizitatorilor și potențialilor parteneri informații exhaustive despre companie, inclusiv o listă detaliată a serviciilor oferite, facilitățile disponibile, precum și o prezentare impresionantă a parcului auto. Fiecare secțiune a fost meticulos concepută pentru a asigura o experiență de utilizare excepțională, cu informații ușor de găsit și de înțeles.

SEO optimizarea este un alt pilon central al dezvoltării site-ului, garantând că DM World Transportation ocupă un loc fruntaș în rezultatele de căutare, făcându-l nu doar un punct de atracție pentru vizitatori, ci și un instrument puternic de marketing. Astfel, website-ul nu este doar o fațadă digitală atractivă, ci și un motor de creștere și dezvoltare pentru una dintre cele mai mari companii de transport din SUA.

Parametrii de performanță

Indicatorii de performanță ai website-ului în momentul de dare în exploatare

95%

Performanță

90%

Accesibilitate

95%

Practici

100%

Search Engine Optimization

Play Stop