Loading

Shape

Dacă ai îndoieli, nu ezita să ne contactezi.
Vom fi bucuroși să te ajutăm.

Despre Proiect

Hi Moldova

Nikba Creative Studio prezintă "Hi Moldova" – un efort de a conecta pasionat oamenii prin minunile călătoriei, cuprinzând spiritul fermecător al Moldovei. Acest proiect din portofoliul nostru subliniază farmecul unic și esența extraordinară a culturii, peisajelor și experiențelor moldovenești, având ca scop crearea de conexiuni și amintiri de durată pentru călători.

Hi Moldova

Descriere Proiect

Proiectul "Hi Moldova", realizat de Nikba Creative Studio, este o platformă digitală complexă concepută pentru a revoluționa experiența de călătorie în Moldova. Aceasta dispune de un sistem intuitiv de rezervări online, care permite organizarea simplă a călătoriilor. Platforma include o zonă dedicată clienților, sporind angajamentul utilizatorilor și personalizarea. Un sistem robust de management al conținutului (CMS) permite actualizarea dinamică a informațiilor și resurselor de călătorie, asigurând un conținut mereu proaspăt și relevant.

În plus, platforma are un sistem sofisticat de gestionare a vânzărilor pentru a eficientiza procesul de rezervare și vânzare, împreună cu un manager de resurse pentru clienți care oferă călătorilor toate materialele și suportul necesar pentru călătoria lor. Sistemul de gestionare a destinațiilor este meticulos organizat, oferind utilizatorilor o privire extensivă și captivantă asupra diferitelor locuri moldovenești.

Tranzacțiile financiare sunt simplificate cu ajutorul unui portal integrat de plăți online, susținut de un sistem contabil în spate pentru a menține ordinea financiară. Proiectul include și un modul de relație cu partenerii pentru a cultiva colaborarea cu parteneri de călătorie locali și internaționali.

Central în atracția platformei este designul său frumos, care încorporează elemente ale bogatei culturi a Moldovei, oferind o interfață vizual impresionantă și ușor de utilizat, care invită utilizatorii să exploreze adâncimile patrimoniului și peisajelor Moldovei. Acest ecosistem coerent servește nu numai pentru a simplifica aspectele operaționale ale călătoriei, dar și pentru a îmbogăți călătoria utilizatorului de la faza de planificare până la crearea de amintiri de durată.

Parametrii de performanță

Indicatorii de performanță ai website-ului în momentul de dare în exploatare

90%

Performanță

95%

Accesibilitate

95%

Practici

100%

Search Engine Optimization

Play Stop