Loading

Shape

Dacă ai îndoieli, nu ezita să ne contactezi.
Vom fi bucuroși să te ajutăm.

Client

Document Park SRL

Anul

2012
Despre Proiect

Documente.md

Documente.md, un lider în serviciile juridice pentru redobândirea cetățeniei române, și-a unit forțele cu Nikba Creative Studio pentru a-și dezvolta o identitate vizuală unică. Logo-ul lor, reprezentând un leu puternic, simbolizează autoritatea și forța, subliniind poziția de lider a companiei în industria juridică.

Documente.md

Descriere Proiect

Am avut privilegiul de a colabora cu Documente.md, un nume de încredere în sectorul serviciilor juridice specializate în redobândirea cetățeniei române. Misiunea noastră a fost să creăm o identitate vizuală puternică ce răsună cu valorile și reputația lor de lideri în domeniu.

Piesa centrală a acestui efort de branding este logo-ul, înfățișând leul - regele junglei - un simbol al forței și autorității, reflectând poziția dominantă a Documente.md în industria juridică. Designul meticulos combină modernitatea cu tradiția, reușind să transmită profesionalism și încredere.

Am ales o paletă de culori dominată de albastru, nu doar pentru estetica sa calmă și profesională, dar și pentru că albastrul este adesea asociat cu loialitatea și încrederea. Aceasta nu este doar o alegere stilistică, ci și o promisiune vizuală a angajamentului neclintit al Documente.md față de clienții săi.

Proiect Anterior

Moldova Business Week

Play Stop