Loading

Shape

Dacă ai îndoieli, nu ezita să ne contactezi.
Vom fi bucuroși să te ajutăm.

Despre Proiect

Pencak Silat Federation

Nikba Creative Studio a realizat cu succes identitatea vizuală pentru Federația de Pencak Silat din Uzbekistan.

Ne mândrim cu acest proiect, având în vedere efortul depus într-un timp restrâns. În decembrie 2023, a avut loc primul campionat, unde am realizat integral conceptul de design, inclusiv bannere și prezentarea video.

Pencak Silat Federation

Descriere Proiect

Identitatea Vizuală pentru Federația de Pencak Silat din Uzbekistan

La Nikba Creative Studio, ne-am asumat provocarea de a crea o identitate vizuală unică și memorabilă pentru Federația de Pencak Silat din Uzbekistan. Acest proiect a reprezentat o oportunitate extraordinară de a combina pasiunea noastră pentru design cu spiritul energic și dinamic al artelor marțiale.

Serviciile Noastre

Consultanță și Conceptualizare: Am colaborat îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege esența și valorile Federației, transformând aceste idei într-un concept vizual puternic.

Design de Identitate Vizuală: Am creat un pachet complet de identitate vizuală, inclusiv logo, paletă de culori și elemente grafice care reflectă spiritul Pencak Silat.

Materiale Publicitare: Am dezvoltat o serie de materiale publicitare, printre care bannere și pliante, care au fost folosite pentru a promova evenimentul.

Prezentare Video: Un aspect cheie al serviciilor noastre a fost realizarea unei prezentări video captivante, ce a ilustrat istoria și energia Pencak Silat.

Implementare și Suport: Am oferit suport continuu în implementarea identității vizuale în diferite medii, asigurându-ne că mesajul brandului este consecvent și impactant.

Play Stop