Loading

Shape

Dacă ai îndoieli, nu ezita să ne contactezi.
Vom fi bucuroși să te ajutăm.

Blog Servicii de Design Grafic

Glassmorphism Icons

Nicolai Bargan 2021-02-11 Se citește în 5 min
Glassmorphism Icons

Glassmorphism este un stil de design care își are originile în Fluent Design System al Microsoft, introdus în 2017. Acest sistem a prezentat Acrylic Material – un efect de fundal semi-transparent și estompat.

Apple a adoptat curând un stil similar cu actualizarea macOS Big Sur în 2020, incorporând elemente vizuale asemănătoare. Noi, la Nikba Creative Studio, am decis să explorăm această stilistică și am creat o colecție de iconițe în stil Glassmorphism.

Această colecție reprezintă încercarea noastră de a integra eleganța și modernitatea acestui stil, oferind un aspect proaspăt și atrăgător interfețelor digitale.

Cu această nouă serie de iconițe, ne propunem să aducem un suflu nou în designul grafic și să oferim utilizatorilor o experiență vizuală îmbunătățită.

10

9

 

7

6

5

4

3

2

Nicolai Bargan

Nicolai Bargan

Ca CEO și Fondator la Nikba Creative Studio, am mână liberă să desenez traseul companiei noastre și să punem în aplicare idei creative. Muncesc cot la cot cu echipa mea pentru a asigura că fiecare proiect este cât se poate de original și eficient.

Postarea anterioară

Alertă de Securitate: Escrocherii pe Facebook și Instagram Prin Metoda "Phishing"

Play Stop