Loading

Shape

Dacă ai îndoieli, nu ezita să ne contactezi.
Vom fi bucuroși să te ajutăm.

Despre Proiect

Clinica de Chirurgie Estetica Neogen

La Nikba Creative Studio, fiecare proiect este o odisee în arta perfecționării vizuale. Colaborarea cu Clinica Neogen nu este doar o reflectare a măiestriei noastre, ci și a angajamentului de a promova excelența în chirurgia estetică prin design superior.

Clinica de Chirurgie Estetica Neogen

Descriere Proiect

La Nikba Creative Studio, suntem mândri să prezentăm colaborarea noastră de succes cu prestigioasa Clinica de Chirurgie Estetica Neogen, condusă de distinsul Dr. Viorel Cotea. Această alianță a fost o călătorie de transformare vizuală, în care am avut oportunitatea să împletim rafinamentul estetic cu funcționalitatea modernă.

Identitate Vizuală: Am început prin a sculpta o identitate vizuală care să captureze esența clinicilor Neogen - un amestec de eleganță, profesionalism și inovație. Fiecare element a fost meticulos ales pentru a reflecta standardele înalte ale clinicii și pentru a crea o impresie memorabilă.

Website-ul Companiei: Inima prezenței online, website-ul Neogen, este o extensie a identității brandului. Dezvoltat cu o paletă de culori care echoiază stilul și rafinamentul clinicilor Neogen, site-ul este o platformă intuitivă și informativă. Acesta servește nu doar ca un portal pentru serviciile oferite, ci și ca o resursă pentru clienții care caută înțelegere și confort înainte de a lua decizii importante legate de procedurile estetice.

Stilistică Vizuală: Continuitatea vizuală se întinde în tot ceea ce facem. De la materialele de marketing până la interfața online, fiecare aspect a fost finisat pentru a asigura o experiență de brand coerentă și atractivă.

Cu un website gândit să servească nevoile și întrebările potențialilor clienți, suntem încrezători că fiecare vizitator va găsi călătoria online la fel de îmbunătățitoare și încântătoare ca și serviciile oferite de Clinica Neogen.

Play Stop