Loading

Shape

Dacă ai îndoieli, nu ezita să ne contactezi.
Vom fi bucuroși să te ajutăm.

Client

Caravan

Servicii

Anul

2023
Despre Proiect

Caravan Uzbek & Turkish Cuisine

Nikba Creative Studio a avut onoarea de a colabora cu Caravan Uzbek & Turkish Cuisine în crearea unui website de comandă de mâncare, oferindu-le clienților posibilitatea de a comanda și a ridica personal sau a primi cu livrare preparatele delicioase din bucătăria uzbekă și turcească.

Caravan Uzbek & Turkish Cuisine

Descriere Proiect

Nikba Creative Studio a avut onoarea de a colabora cu Caravan Uzbek & Turkish Cuisine pentru a crea un website de comandă de mâncare. Acest proiect a implicat captarea esenței autentice a bucătăriilor uzbekă și turcească și transpunerea acesteia într-o experiență online captivantă.

Website-ul permite clienților să exploreze meniul divers al restaurantului și să plaseze comenzi rapid și ușor, fie pentru a ridica personal, fie pentru a primi preparatele acasă. Cu un design intuitiv și atractiv, site-ul reflectă atmosfera și calitatea serviciilor oferite de Caravan.

Colaborarea noastră a contribuit la extinderea prezenței online a Caravan și la consolidarea reputației sale ca unul dintre cele mai apreciate restaurante de bucătărie uzbekă și turcească din zonă. Suntem mândri că am facut parte din această experiență și am contribuit la succesul lor în mediul online.

 
 
Play Stop