Loading

Shape

Dacă ai îndoieli, nu ezita să ne contactezi.
Vom fi bucuroși să te ajutăm.

Client

Etno Lines

Anul

2023
Despre Proiect

Etno Lines

Suntem mândri să prezentăm unul dintre proiectele noastre recente pentru clientul nostru Etno Lines - un website de rezervare pentru transportul pasagerilor între Chișinău și Aeroportul Iași. A fost o experiență remarcabilă să lucrăm la acest proiect și suntem încântați să împărtășim rezultatele cu dvs.

Etno Lines

Descriere Proiect

Proiectul pentru clientul Etno Lines a implicat dezvoltarea unui website de rezervare pentru transportul pasagerilor între Chișinău și Iași, cu scopul de a oferi o soluție convenabilă și eficientă pentru călătorii.

Prin intermediul acestui site, utilizatorii pot efectua rezervări rapide și ușor accesibile pentru călătoriile lor între cele două destinații. Interfața intuitivă permite utilizatorilor să selecteze datele și orele dorite pentru călătorie, să completeze detaliile personale și să finalizeze rezervarea în doar câțiva pași simpli.

Una dintre caracteristicile principale ale website-ului este interfata simplă și intuitivă, care permite utilizatorilor să selecteze rapid datele și orele dorite pentru călătorie și să completeze detaliile personale în doar câțiva pași simpli. Site-ul oferă, de asemenea, informații despre serviciile oferite de Etno Lines, precum și detalii despre tarife și condițiile de călătorie, prezentate într-un mod clar și concis pentru a ajuta utilizatorii să ia decizii informate.

În concluzie, proiectul pentru Etno Lines reprezintă o colaborare de succes între echipa noastră și client, rezultând într-un website funcțional și ușor de utilizat, care îmbunătățește experiența călătorilor și contribuie la creșterea eficienței operaționale a companiei.

Proiect Anterior

CuteCut - Pets Grooming CRM

Play Stop